Online24 forbrukslån

online24

Et selskap som har levert forbrukslån til mer enn 150 000 personer over 14 år kan umulig være dårlig – og i dette tilfellet stemmer nok dette. For vi har analysert forbrukslånene fra Online24, og kommet frem til at dette absolutt er konkurransedyktig. Her kan du velge mellom ulike lånetyper, med alt fra et fleksibelt forbrukslån til brukskreditt og refinansiering av gammel gjeld. Felles for alle forbrukslån fra Online24 er gode betingelser.

Betingelser og vilkår for lånet

Online24  er en finansieringsinstitusjon som tilbyr ulike former for forbrukslån. Kort oppsummert så kan man velge mellom brukskreditt på inntil 300 000 kroner, der rentene først begynner å løpe når man bruker pengene – fleksibelt lån med valgfri nedbetaling på inntil 400 000 kroner, eller et «normalt» forbrukslån på inntil 500 000 korner. Akkurat hva du trenger er naturligvis helt individuelt, og følgelig vil også betingelsene variere avhengig av hvilken type lån du velger.

Uansett så vil du kunne få gode betingelser, da lånene som søkes om gjennom Online24 i snitt har en effektiv rente på 15,8 prosent. Det er slettes ikke ille, og effektiv rente kan være så lav som 8,6 prosent. Online24 samarbeider med store banker som DNB, yA Bank, Komplett Bank, Ikano Bank m.fl. om å tilby de beste lånene, så her er du garantert et godt forbrukslån med gode betingelser og vilkår.

Fordeler med forbrukslånet

Online24 byr på såpass mange forskjellige muligheter at det nærmest er umulig å ikke finne et bra lån her, enten man ønsker seg fleksibilitet for nedbetalingen, lav rente eller store lånesummer. Her er det enkelt å finne et lån som passer bra med dine behov. I tillegg får man tilbud fra flere store banker, slik at du enkelt kan vurdere de ulike tilbudene opp mot hverandre. Dette betyr at sannsynligvis kommer til å spare penger i forhold til om du søker direkte hos én enkelt bank.

Søke om lån

Skal du søke om Online24 forbrukslån, så gjøres dette fra nettsidene til selskapet. Søknaden din blir automatisk sendt til alle de samarbeidende bankene, og du får lånetilbud tilbake i innboksen innen kort tid. Bruk BankID når du skal signere søknaden, og behandlingstiden samt utbetalingen av lånet vil være meget effektiv. Vi anbefaler dessuten at man søker sammen med noen for å øke sjansene for innvilgelse av lånet. Det er ikke nødvendig å stille med sikkerhet eller pant i eiendom for å søke om Online24 forbrukslån.