Svealånet

svealanet

Trenger du et lite lån på 1000 kroner, eller har du behov for så mye som 400 000 kroner? Kanskje trenger du et hvilket som helst beløp innimellom de to nevnte summene, og i alle tilfeller så er Svealånet fra Svea Direkte et godt alternativ. Dette er et fleksibelt forbrukslån som er tilpasset alle søkere, med renter og betingelser tilpasset din individuelle økonomi og dine behov. Nevnte vi også at Svealånet kan by på en tilpasset nedbetalingsplan med gode vilkår?

Betingelser og vilkår for lånet

Svealånet strekker seg til det ytterste for å kunne tilby betingelser som er gunstige for folk flest. Med lånesummer helt ned i 1000 kroner et selskapet nokså unike i norsk sammenheng, men du kan også søke om store lån på inntil hele 400 000 kroner her. Følgelig vil rentenivået naturligvis variere noe avhengig av lånesummen, med renter mellom 20 til 30 prosent (effektiv rente) på de minste lånesummene, mens man med god økonomi og større lånesummer kan få effektive renter mellom 10 til 15 prosent. Det er slettes ikke ille!

Nedbetalingen bestemmer man selv, og den kan gå fra 1 år til 15 år (men bør naturligvis være noe tilpasset den summen man låner). Også verdt å nevne er at den gjennomsnittlige effektive renten på forbrukslån fra Svealånet ligger på 16,64 prosent.

Fordeler med forbrukslånet

Det er flere fordeler med Svealånet, der den største fordelen nok er det faktum at man kan søke om fleksible summer helt ned i 1000 kroner – eller fire hundre ganger så mye. I tillegg trenger du ikke stille med sikkerhet for lånet, uavhengig av størrelsen, og banken vil heller ikke spørre deg hva du skal med pengene. Her får man gode betingelser og sannsynligvis også en god rente, sammenlignet med hva mange andre norske aktører kan tilby deg. Raskt svar på søknaden (samme dagen) og et uforpliktende lånetilbud er andre fordeler som er verdt å trekke frem.

Søke om lån

Legg inn din søknad om Svealånet på nettsidene til Svea Direkte. Du må bruke BankID for å signere dokumentene dersom du blir godkjent, og da vil hele lånet kunne utbetales nokså kjapt – trolig allerede neste dag etter at søknaden har blitt godkjent. De fleste får svar på søknaden samme dag som de søker. Svea Finans oppgir ingen spesielle krav til søkerne på sine nettsider, men standard lovverk som at du må være av myndig alder og ikke ha betalingsanmerkning(er) når du søker er nok gjeldene også for Svealånet.